Reciclare Deseuri Ambalaje

Ești aici: Acasă / Reciclare Deseuri Ambalaje

Cum puteți contribui activ la protejarea mediului înconjurător în calitate de producători sau importatori?

În calitate de producători sau importatori de produse, trebuie să fiți conștienți de faptul că vă încadrați în categoria persoanelor juridice, care introduc pe piața din România cele mai multe tipuri de ambalaje. Poate fi vorba despre cele din hartie,plastic sau cele din sticlă, care sunt extrem de des utilizate și care, atunci când nu sunt gestionate corespunzător, pot influența mediul înconjurător în mod negativ. De exemplu, trebuie să luați în considerare faptul că plasticul are nevoie de până la 4-500 de ani pentru a se descompune în mod natural, iar sticla pana la 2 milioane de ani. Apelând, însă, la un un OIREP, vă asigurați că deșeurile pe care le generate ajung la un reciclator sticlă, plastic sau hartie în funcție de situație.

Alegeți o colaborare de durată!

Colaborarea cu un OIREP ce are o fundație solidă în domeniul protejării mediului înconjurător și a gestionării deșeurilor este cea mai bună soluție, pe care o aveți la îndemână pentru a respecta legislația în vigoare, dar și pentru a economisi timp prețios. Întrucât dispunem de o experiență bogată și cunoaștem normele care trebuie puse în aplicare la nivel national, dar și la nivel european, vă putem oferi solutii despre cum să acționați cel mai ușor în privința deșeurilor pe care le introduceți pe piață.

Colaborăm cu o rețea amplă de colectori

Întrucât punem foarte mare preț pe seriozitate și responsabilitate, ne-am dezvoltat în timp o rețea de colectori cu care colaborăm când vine vorba despre reciclarea deseurilor din plastic, hartie și nu numai. Astfel, ne asigurăm că dumneavoastră veți contribui activ pe termen lung la îmbunătățirea calității aerului și a apei, dar și la reducerea nivelului de poluare care se produce în urma obținerii de sticlă, plastic sau alte tipuri de deșeuri.

Împreună putem evita descompunerea naturală a deșeurilor

Dincolo de faptul că sunteți obligați prin lege să gestionați cantitatea deșeurilor pe care o produceți sau pe care o importați, trebuie să luați în calcul și faptul că astfel contribuiți la evitarea descompunerii naturale a deșeurilor. Fiind realizate din materiale durabile, peturile din plastic, obiectele din sticlă, dar și multe altele au nevoie de o perioadă extrem de îndelungată pentru a descompune, iar acest lucru poate influența negativ starea mediului înconjurător. Dincolo de nevoile de zi cu zi și dincolo de profiturile pe care le încasați, este important să luați în calcul și faptul că fiecare acțiune pe care o întreprindeți joacă un rol esențial în privința mediului!

Pe măsură ce vă dezvoltați din punct de vedere economic, trebuie să știți că și cantitatea de deseuri de ambalaje pe care o produceți sau importați crește. Ecologic 3R Ambalaje vă este alături inclusiv atunci când aveți nevoie de mai mult ajutor!