Campanii

Ești aici: Acasă / Campanii / Campanii / Campanii - Start colectării selective 2019

Campania Start colectării selective

Ecologic 3R Ambalaje desfășoară o campanie de informare si conștientizare asupra colectării selective a deșeurilor de ambalaje în perioada 12 iulie - 26 octombrie 2019.

Această campanie constă într-un parteneriat cu pilotul de raliu Alexandru Pițigoi și va lansa comunicarea mesajului necesității colectării selective a deșeurilor de ambalaje la etapele de raliu organizate de către Federația Română de Automobilism Sportiv la care concurează pilotul Alexandru Pițigoi, partenerul Ecologic 3R Ambalaje, și imaginea acesteia, prin intermediul materialelor, a fanioanelor și bannerelor distribuite sau amplasate la fața locului. Precum și printr-un dialog deschis, susținut, cu publicul participant la raliurile sezonului 2019.

Publicul nostru țintă în cadrul acestei campanii este constituit de tineri iubitori ai sportului motorizat, oameni dinamici, implicați și activi în viața cetății. Valorile noastre de bază - îndrăzneală, implicare, responsabiitate față de mediu sunt și ale lor. Doar împreună putem da START Colectării selective!